Minden kategória

Vállalati hírek

Ön itt van:Kezdőlap> Hírek > Vállalati hírek

Padlóállvány – Szabadítsa fel a kezét, élvezze a jobb életet

Idő: 2022-05-07 Találatok: 20

Az okos telefonok elterjedésével a fogyasztóknak sokféle forgatókönyv esetén felmerül az igénye a mobiltelefon használatára, de fárasztó és kényelmetlen a telefont kézzel tartani, és a látószög sem megfelelő az asztalra helyezéskor. Ilyenkor szükség van egy mobiltelefon tartóra, amivel mindkét kéz kiszabadítható, és a telefon képernyőjét is megfelelő szögben jeleníti meg.
Azonban nagyon sok mobiltelefon-tartó van a piacon, ezért mindig összezavarodunk, és a választás során problémákba ütközünk, mint például:
Hányféle mobiltelefon állvány létezik?
Milyen forgatókönyvekre alkalmasak a különböző típusú mobiltelefon-tartók?
Létezik telefontartó több forgatókönyv esetén is?
Mobiltelefon állvány kategória
Gondoljunk csak bele, hány testtartásunk van mobiltelefonunk használata közben? Csak három típusa van: álló, ülő és fekvő.
Ezért a megfelelő mobiltelefon-állványoknak is ez a három kategóriája van: padlóállvány, asztali állvány, lusta ágyállvány.
Padlóállvány – Szabadítsa fel a kezét, és élvezze a jobb életet

凤尾竹-1

A padlóállványt általában a horgonyosok használják, vagy azok, akik szeretnek szelfizni, mert a legtöbben még mindig szeretnek ülni vagy lefeküdni, hogy mobiltelefont használjanak. nem bírják használni a mobiltelefonokat, hacsak nem a munkához szükséges. Az ilyen termékek nagyok és nehezek, és használatuk nagyobb korlátokkal rendelkezik.